עוגה מהירה וקלה להכנה, ללא שימוש במיקסר.
מומלץ מאוד לשקול את כל הפירות והאגוזים במאזניים דיגיטליים. שימו לב לחום היחסית נמוך הנחוץ לאפיית עוגה זו.
זו לא טעות, אין במתכון שומן. אין צורך לפרוס את הפירות לפני שילובם בעוגה.
יש לצנן את העוגה 6 שעות לפחות לפני הפריסה וההגשה.

המרכיבים (לתבנית אינגליש באורך 30 ס"מ):
150 גרם (14-17 יחידות) משמשים מיובשים
150 גרם (כוס פחות 1-2 כפות) צימוקים לבנים קטנים
150 גרם (6-7 יחידות גדולות) דבלים (תאנים מיובשות), פטוטרות קטומות
150 גרם (כוס וחצי) קליפות תפוזים מסוכרות (איכותיות, לא כאלה מהמרכול)
75 גרם (כ-3/4 כוס) אגוזי פקאן טבעיים
75 גרם (כ-3/4 כוס) אגוזי לוז טבעיים קלופים/מולבנים (או אגוזי פקאן נוספים)
2 ביצים גדולות
1 חלמון מביצה גדולה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
100 גרם (2/3 גביע) יוגורט עזים "פיראוס"
110 גרם (1/2 כוס ועוד 4 כפות) קמח לבןהכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות, משמנים תבנית אינגליש באורך 30 ס"מ במעט שמן (קנולה או אחר) ומרפדים בנייר אפייה (הצמידו את הנייר היטב לתבנית).
2. שמים את כל הפירות והאגוזים בקערה בינונית-גדולה.
3. בקערה בינונית טורפים ביצים, חלמון, סוכר ויוגורט עד לאיחוד.
4. מוסיפים קמח לקערת הביצים וטורפים עד לאיחוד.
5. מוסיפים את הנוזלים לקערת הפירות ומערבבים במרית, עד לאיחוד. יוצקים לתבנית, מיישרים ומהדקים היטב מטה בידיים רטובות. כשהתנור חם מכניסים את התבנית למרכזו ואופים במשך 42-43 דקות או להשחמה בינונית. מוציאים, מצננים 6 שעות בטמפ' החדר (או במקרר), פורסים דק ומגישים.
אפשר להקפיא.